ЈОШ ЈЕДНО СРЕБРО ЗА ПОЛЕТАРЦЕ БАМБИ-СОКОЛА


У Фочи су 9. априла, освајањем сребрне медаље, млади фудбалери Бамби-Сокола, генерација 2008-2009. године, окончали шестомјесечно надметање са својим вршњацима из општина Горњег подриња.

Током цијелог такмичења малишани Бамбија су били лидери на табели. У полуфиналној утакмици били су бољи од ФК “Горажде 2”, док су малишани ФК “Горажде 1” били бољи од ФК “Сутјеске” из Фоче. У утакмици за треће мјесто играли су ФК “Горажде 2” и ФК “Сутјеска”. Малишани из Фоче су били бољи и тако освојили бронзану медаљу.У Финалу су се састали ФК “Горажде 1” и  Бамби-Соко. Резултат је на крају утакмице био 2:1 за екипу из Горажда. Тако су млади фудбалери из Вишеграда  заузели друго мјесто и освојили још једну сребрну медаљу.

Најбољи стријелац  лиге је фудбалер Бамби-ја Урош Видаковић.

Лига „ФУДБАЛ СПАЈА ЉУДЕ” трајала је нешто више од шест мјесеци, у којој се такмичило 20 екипа из  Горњег подриња, подијељени у три старосне категорије – дјеца рођена 2004/05, 2006/07 и 2008/09. године. Подсјећамо, фудбалери Бамби-Сокола су у категорији 2004-2005 годиште већ освојили сребрну медаљу, а њихов голман Филип Цуца био је најбољи у овој конкуренцији.

Фудбалери Бамби-ја су са овим резултатима успјешно завршили зимску такмичарску сезону, наступајући паралелно у лигама Горњег подриња, у Ужицу и на Палама.

У Бамби-Соколу истичу да се њихових 80 фудбалера по лошим временским условима успјешно такмичило са својим вршњацима. У Палама се такмичило 80 екипа и више од 800 фудбалера од 2001. до 2007. годишта у организацији Школе фудбала „Олимп“ Пале, а у Ужицу 90 екипа са више од 1000 фудбалера  од 2004-2010 годишта, у организацији ФК “Црвена Звезда” Ужице. Бамбијевци су и овај пут у најљепшем свјетлу престављали свој град.

Управа Бамби сокола

В.В.

Прочитајте и...

error: Content is protected !!