ЧЕТВРТИ ПОРАЗ „ДРИНЕ“ – ГАЧАНИ МИНИМАЛНИМ РЕЗУЛТАТОМ САВЛАДАЛИ ВИШЕГРАДСКУ ЕКИПУ.


ВИШЕГРАД –Фудбалери „Дрина ХЕ“ из Вишеградапоражени су данас на свом терену од екипе „Младости“ из Гацка, резултатом 2:1, у оквиру 13. кола Друге лиге Републике Српске – група „Исток“.

Вишеграђанима је ово био четврти везани пораз, а укупно седми у првенству.

Повели су прво гости. Након грешке дефанзиваца и голмана домаће екипе, водећи гол за тим из Гацка постиже Сретен Николић у 15. минуту. До изједначења вишеградском клубу је требало 15 минута. Фаулиран је Ђорђе Јовановић на 20-ак метара од гола, а извођач слободног ударца је Далибор Дамјановић. Лопта коју је послао на путу до гола закачила је једног гостујућег играча, и тако је преварила голмана Мирослава Анчића и улази у мрежу, резултат је 1:1.

Побједнички погодак гости постижу у другом полувремену. У 57. минуту, након убачаја фудбалера „Младости“ Гузине, у казненом простору се добро сналази капитен Рајко Ћеранић, и тако поставља коначних 1:2.

 

 

ФК „ДРИНА ХЕ“ ВИШЕГРАД – ФК „МЛАДОСТ“ ГАЦКО 1:2 (1:1)

 

ДРИНА: Бојановић, Баранац (од 75. минута Д. Нинковић), Мучибабић, Лемез, Дамјановић, Марковић, Јовановић, Мирковић, Миловић, Ујић, Радовић.

 

МЛАДОСТ: Аничић, Бокић (од 89. Горановић), Николић, Копривица, Братић, Лозо, Салатић, Гузина, Авдаловић, Ћеранић (од 68. Делић), Дангубић.

M.T.

Прочитајте и...

error: Content is protected !!