ФК „ДРИНА ХЕ“ ВИШЕГРАД -ФК „ГУБЕР“ СРЕБРЕНИЦА 2:0


ВИШЕГРАД – У оквиру деветог кола Друге лиге Републике Српске – група „Исток“, фудбалери „Дрине ХЕ“ из Вишеграда, данас су на свом терену побиједили екипу „Губера“ из Сребренице, резултатом 2:0.

У првом полувремену било је шанси на обје стране, а најближи вођству били су домаћини, када је нападач Ђорђе Окука шутирао поред гола у 17. минуту меча. „Губер“ је више пријетио у првом дијелу, али мрежа голмана „Дрине“ Ајдер је мировала.

Први гол за домаћина долази у 64. минуту.Искусни Славиша Ујић из слободног ударца постиже погодак и први доноси предност за свој тим. Исти фудбалер учествовао је код другог гола, када је у 66.погодио Ђорђу Јовановићу за 2:0.

Ово је трећа побједа вишеградског клуба у сезони, и сад укупно имају 12 бодова и налазе се на деветом мјесту. Екипи из Сребренице ово је други пораз у првенству, и заузимају четврту позицију на табели Друге лиге Републике Српске – група „Исток“.

 

ФК „ДРИНА ХЕ“ ВИШЕГРАД – ФК „ГУБЕР“ СРЕБРЕНИЦА 2:0 (0:0)

 

ДРИНА ХЕ: Ајдер, Радовић, Томић, Марковић, Миловић, Окука (у 89. минуту Јевђевић), Јовановић (у 85. мин. Баранац), Мирковић, Крсмановић, Ујић (у 81. Мучибабић), Савић.

 

ГУБЕР: Богићевић, Филипић (од 66. Мерџић), Јашаревић, Илић (од 86. Налић), Борић, Јевтић, Авдић, Османовић (од 46. Скејић), Јањић, Милошевић, Ћирковић.

M.T.

Прочитајте и...

error: Content is protected !!