У АНДРИЋГРАДУ ПРИКАЗАН ФИЛМ „ЈЕСЕН САМУРАЈА“


ВИШЕГРАД -У мултиплексу ”Доли Бел” у комплексу Андрићграда у Вишеграду, јуче је премијерно приказан филм ”Јесен самураја”.

 

Вишеградској публици се након пројекције филма, обратили аутори филма, режисер Данило Бећковић, продуцент Марко Паљић и директорка фотографије Бојана Андрић.

 

”Јако ми је драго што је публика задовољна филмом, јер је прављен за публику”, изјавио је режисер Данило Бећковић и додао

да за сада одлично пролази у биоскопима широм Србије, Црне Горе и Републике Српске.samuraji

 

”Било је врло захтјевно радити на оваквом филму, и то је управо оно што нас покреће да даље радимо, и још теже и вриједније да радимо”, рекао је послије премијере продуцент филма Марко Паљић, те додао да је овај филм први у региону који се бави борилачким вјештинама.

 

Директорица фотографије Бојана Андрић је истакла да је  филм врло захтјеван и требало је да се обаве темељите припреме посебно за снимање за сцена туче у овој филмској сторији.

 

„Јесен самураја“ је романтична комедија, а главне улоге у филму су Петар Стругар, Христина Поповић, као и осмогодишњи Петар Новићевић, док су се у споредним улогама нашли Никола Којо, Сергеј Трифуновић, Весна Тривалић, Тихомир Станић, Славиша Цуровић.

 

Мирослав ТАНАСКОВИЋ

 

 

Прочитајте и...

error: Content is protected !!