СИНДИКАЛЦИ ПОМАЖУ МЕДИЦИНАРЕ У НОВОМ ГОРАЖДУ


НОВО ГОРАЖДЕ – Из Дома здравља у Новом Горажду данас је стигла вијест да је Унија синдиката радника у здравству Републике Српске уплатила на текуће рачуна радника ове здравствене установе симболичне новчане износе. Тиме је Унија синдиката радника у здравству Републике Српске постала први субјекат у Републици Српској који је на неки начин помогао раднике и Установу.NOVO GORAZDE DOM ZDRAVLJA

Руководство ЈЗУ “Дом здравља” Ново Горажде се захваљује Унији синдиката радника у здравству Републике Српске на овом чину солидарисања који нарочито добија на значају када се узме у обзир да је било каква помоћ од институција које су надлежне да помогну изостала.

– Наше колеге уједињене у једну од струковних синдикалних организација су препознале проблеме са којима се суочавамо. Новчани износи су симболични, али морални подстицај који смо на овај начин добили игра далеко већу улогу од материјалног. Захваљујемо се, такође, господину Миодрагу Фемићу на подршци коју нам пружа од самог поечтка кризе у коју смо доспјели.

Радници Дома здравља у Новом Горажду су последњу плату примили у мјесецу априлу 2015. године.
СЛАВКО ХЕЛЕТА

Прочитајте и...

error: Content is protected !!