ПОЧЕЛЕ ПРИПРЕМЕ ВИШЕГРАДСКИХ ФУДБАЛЕРА


ВИШЕГРАД  – Фудбалери вишеградске „Дрине ХЕ“ су у недељу 22. јануара на Градском стадиону у Вишеграду кренули са припремама за наставак другог дијела сезоне.

Екипа се није прославила у  првој половини сезоне  својим наступима. Послије 15 лигашких кола, Вишеграђани заузимају посљедње 16. мјесто на табели Друге лиге РС – група „Исток“, са освојених 13 бодова.

Тренер „Дрине ХЕ“ Бранислав Мутлак је похвалио рад и труд својих играча на тренинзима, те истиче да ће уз квалитетне припреме ови момци бити спремни до почетка другог дијела сезоне.

Тренутно имамо око 30 фудбалера који редовно тренирају два пута дневно. Момци раде максимално и пред њима је постављен једини циљ, а то је опстанак у Другој фудбалској лиги Републике Српске. Ако успијемо одрадити припреме онако како смо их замислили, опстанак је сигуран“, каже Мутлак.

„Дрини“ су се на припремама прикључили искусни дефанзивац Иван Мирковић, те још један играч из задње линије, Небојша Секулић, који ће у наставку сезони бити велико појачање за клуб.

Преговарамо још са (Милошом) Бојатом и (Александром) Солдаром, који су били наши играчи, а посљедњих шест мјесеци су наступили за „Младост“ из Рогатице. Када бисмо са њима комплетирали тим, мислим да бисмо били респектабилна екипа за наставак сезоне“, рекао је Мутлак.

ФК „Дрина ХЕ“ из Вишеграда је са учинком од четири побједе, десет пораза и једном нерјешеном утакмицом задужила 16. позицију на табели на крају 2016. године. Екипа је постигла седам  а примила 27 голова. Највише голова, у досадашњем дијелу првенства за „Дрину“ постигао је  Милош Пејовић који је три пута затресао противничку мрежу.

 

 

М. ТАНАСКОВИЋ

 

Прочитајте и...

error: Content is protected !!