ПОТРАГА ЗА НЕСТАЛИМ МИЛИВОЈЕМ РАДУЛОВИЋЕМ


ВИШЕГРАД – Припадници полицијске станице Вишеград и даље трагају за Миливојем Радуловићем (53) из Вишеграда који је послиједњи пут виђен у граду 16. јануара ове године.

У саопштењу Полицијске управе Фоча се истиче да је Миливојев брат Бранивоје задњи пут разговарао са њим 3. јануара и да му се од тада није јављао на телефон.

Након овога, полицијски службеници из Вишеграда су отворили његову закључану собу у насељу за избјегла и расељена лица у Незуцима гдје га нису пронашли.

У овом насељу  сви су изненађени Радуловићевим нестанком и о њему имају само ријечи хвале.

” Познајем га 22 године и знам да је човјек који је био спреман да свакоме помогне. Кад би видио да неко нешто сам ради, притицао је у помоћ. Не могу да повјерујем да нема овог мирног и марљивог човјека”, рекла је његова комшиница Слободанка Пејановић.

И друга комшиница Дана Симанић истиче Миливојеве врлине и није јој јасно шта се догодило и како га нема.

Радуловић се сваки дан дружио са Драганом Јовићем који га је послиједњи видио.

“Тог дана, 16. јануара провели смо заједно вријеме у кафани и у насељу Гарча гдје је имао стан за који није имао новца да га опреми. Око 18 часова је отишао у своју бараку у Незуцима и на моје позиве телефоном био је недосатупан”, рекао је Јовић.

Радуловић је висок 1.72 м, проћелав, смеђих очију. Кад је послиједњи пут виђен, на себи је имао црну јакну са капуљачом, црне фармерке и гојзерице жуте боје.

Полиција позива грађане који дођуу до било каквих информација о несталој особи да то јаве на број 122

Р. ТАСИЋ

Прочитајте и...

error: Content is protected !!