ПОЛУГА И ПЛЕЋИЋЕВА НАЈБОЉИ У 2016. ГОДИНИ


ВИШЕГРАД – Члан Карате клуба „Дрина“ Никола Полуга и чланица Женског одбојкашког клуба „ХЕ на Дрини“ Ивана Плећић проглашени су за најбоље вишеградске спортисте у мушкој и женској конкуренцији за прошлу 2016. годину. Њима је дипломе, плакете, и новчане награде у Градској кући у комплексу Андрићграда у Вишеграду, уручио замјеник начелника општине Вишеград Младенко Тасић.

За најбољег тренера проглашен је Ненад Леканић из КК „Дрина“, док је признање за тренера омладинских селекција припало Николи Трипковићу из Рукометног клуба „Вишеград“. Награда за спортског радника године, отишла је у руке Чедомиру Гузини, предсједнику РК „Вишеград“.       

Признање за најбољи мушки спортски клуб припало је КК „Дрина“, док је за женски ОК „ХЕ на Дрини“.

За издвојена значајна средства у прошлој години у области спорта, Зависно предузеће „Хидроелектране на Дрини“ а.д. Вишеград, добило је награду за спонзора године.

Признање су добили и Вишеграђани који су ван града на Дрини направили извандредне резултате, а то су члан Кошаркашког клуба „Игокеа“ из Александровца Далибор Илић и чланица ЖОК „Црвена звезда“ Београд Ања Ашоња. Њима ће дипломе бити уручене након завршених обавеза у својим клубовима.

Општина Вишеград наградила је и најперспективније спортисте за прошлу годину, Марка Шушњара члан Фудбалског клуба „Дрина ХЕ“, Михаила Нешковића из Кошаркашког клуба „Варда ХЕ“, одбојкашицу из ОК „ХЕ на Дрини“ Нађи Вучићевић, Магдалену Ћирковић из КК „Дрина“, џудисту Луку Стјепановића из Џудо клуба „Вишеград“, члана РК „Вишеград“ Вука Шијаковића, чланицу Веслачког клуба „Једрина“      Јелену Рађен и Филипа Цуцу из Спортске секције „Бамби-Соко“.

М. ТАНАСКОВИЋ

 

 

 

 

М.Т.

 

Прочитајте и...

error: Content is protected !!