МЛАДЕН ЂУРЕВИЋ ПРЕУЗЕО ДУЖНОСТ НАЧЕЛНИКА


ВИШЕГРАД, 9. НОВЕМБРА /СРНА/ – Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић званично је преузео дужност начелника након што је на протеклим локалним изборима добио највећу подршку грађана, те најавио промјене на боље.
Ђуревић је рекао Срни да ће са својим тимом у пуном капацитету радити на реализацији планираних активности.

ВИШЕГРАД, 9. НОВЕМБРА /СРНА/ - Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић званично је преузео дужност начелника након што је на протеклим локалним изборима добио највећу подршку грађана.

ВИШЕГРАД, 9. НОВЕМБРА /СРНА/ – Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић званично је преузео дужност начелника након што је на протеклим локалним изборима добио највећу подршку грађана.

“Вишеград очекују промјене на боље, све што смо обећавали у кампањи настојаћемо да испунимо, зато нам је народ дао повјерење, знајући да је то наша дужност”, истакао је Ђуревић.

Он је изразио очекивање да ће уз младе људе, који су прошли као одборници, имати бољу сарадњу са свим грађанима Вишеграда.

Ђуревић је додао да ће одборници на основу својих идеја и са великом енергијом, који имају, поспјешити рад локалног парламента да заједно направе бољу слику града, коју Вишеград заслужује.

Према његовим ријечима, први кораци биће одржавање конститутивне сједнице, именовање замјеника начелника, предсједника Скупштине, потпредсједника, те начелника одјељења, а потом ће се кренути у реализацију пројеката. /крај/јб

Прочитајте и...

error: Content is protected !!