МИШКОВИЋ ПРИМИО ДЈЕЦУ СА КОСОВА


ВИШЕГРАД – Начелник општине Вишеград Славиша Мишковић уприличио је јуче у свом кабинету пријем за младе фудбалере и управу ФК „Трепча“ из Косовске Митровице који су од петка боравили у Вишеграду као и за управу и чланове фудбалске секције „Бамби соко“ из Вишеграда.DJECA KOSOVO NACELNIK

Директор фудбалског клуба Трепча Немања Булатовић рекао је да је овакав вид сарадње између два клуба више од пријатељства.

„Ово је наше пето дружење, ми смо већ три пута боравили у Вишеграду а два пута су фудбалери „Бамби сокола“ гостовали у Косовској Митровици. Ове године покренули смо иницијативу да се наша два града побратиме и сада је на локалним самоуправама да то одраде“ рекао је Булатовић.KOSOVO

Начелник опоштине Вишеград Славиша Мишковић рекао је да је на пријему било говора о даљој сарадњи два клуба и два града како би се унаприједила међусобна дружења која су превазишла протоколарни дио јер се већ своде на пријатељства између дјеце ова два клуба.

„Као начелник ћу дати свој максимум да се ова сарадња унаприједи и да подржимо иницијативу уколико буду постојали технички услови да се ова два града и братиме“ рекао је Мишковић.

Управа и фудбалери ФК „Трепча“ током посјете Вишеграду обишли су све културно историјске знаменитости града а одиграли у и пријатељску утакмицу са својим вршњацима из „Бамби сокола“.

M. КУСМУК

Прочитајте и...

error: Content is protected !!