ЖУРКА УВОД У МОТО СКУП


ВИШЕГРАД – У ”Пивници код Швејка” у комплексу Андрићграда у Вишеграду, Мото клуб ”Гаврило Андрићград” из Вишеграда сутра, 22. октобра у 19 часова , организује прву мото-журку, која представља увод у мото скуп, који ће се одржати следеће године у Вишеграду.

”Циљ овог догађаја је прије свега окупљање љубитеља мотоциклизма и међусобно дружење, успостављање сарадње са другим мото-клубовима и престављање МК ”Гаврило Андрићград” Вишеград”, каже потпредсједник клуба Александар Ујић.moto

Ујић је рекао да је клуб отворен за сарадњу са свим мото -клубовима и љубитељима мотоцикала.

”Ми имамо заједничке циљеве, у које спадају окупљање ради рекреације и дружења, организовање и учествовање на мото- сусретима, организација разних акција у циљу повећања степена безбједности у саобраћају, очување богаства природне, културне и историјске баштине, организација акција које промовишу борбу против разних облика друштвеног штетног понашања, организовање и учествовање у хуманитарним акцијама и осталим друштвено корисним активностима”, нагласио је Ујић.

Мото-клуб ”Гаврило Андрићград” Вишеград је основан ове године у циљу развоја и унапређења мотоциклизма, уз велику подршку Емира Кустурице, који је и сам мотоциклиста.

У клубу тренутно има 10 активних чланова, који су на челу са предсједником клуба Срђаном Ћећезом, цијеле сезоне посјећивали мото-скупове и радили на промоцији туризма овог краја.

На журку су позвани представници мото-клубова из окружења и отвореног је типа, и како кажу организатори , добродошли су сви љубитељи двоточкаша и добре музике

 

 

М. ТАНАСКОВИЋ

 

Прочитајте и...

error: Content is protected !!