ВОЈКАН КРСТИЋ – УСЛУГЕ МИНИ – БАГЕРА БЕСПЛАТНО


ВИШЕГРАД –Војкан Крстић, хуманитарац из Београда и начелник Спасилачког центра Србије довезао је у Вардиште мини-багер са вучним возом за њега који ће бити од користи Вардиштанима и другим грађанима.

Багер испред објеката Спасилачког центра Србије у Вардишту

Багер ће послужити за копање канала за водоводе, канализацију, подземне водове за струју и у друге сврхе с тим да ће мјештани, корисници његових услуга, бити у обавези само да купе погонско гориво а све је устало бесплатно па и дневнице багеристе, „ рекао је Крстић.

Хуманитарац из Београда наглашава да је ово својеврстан поклон грађанима Вардишта  и другим којима буде потребан.

Допремање багера у Вишеградску бању 

Мини багером ће руковати обучен човјек за ову грађевинску машину.

Крстић је багер довезао у Вишеградску бању гдје ће се користити наредних дана за копање канала за водовод којим ће се питка вода довести до конака у порти храма Светог Јована Крститеља.

Прво радно мјесто за мини-багер

Ово је симболичан чин да ће се услуге мини-багера прво  користити баш за помоћ православној цркви која је вјековима око себе окупљала и окупља Србе око вјере и свег што уз то иде, „ рекао је Крстић.

Он је појаснио  да ће багер учествовати у копању канала дужине 1.000 метара.

Рад багера  је мој скроман допринос уређењу порте храма у Вишеградској бањи гдје се ускоро завршава здање манастирског конака и други објекти око њега. Кад све буде готово  ово мјесто ће окупљати још више и вјерника и туриста, „ додао је Крстић.

Р. ТАСИЋ

Прочитајте и...

error: Content is protected !!