“ВИШЕГРАД ФЕСТ 17 ” – ПРЕДСТАВА „СВИНИ ТОД“ У СРИЈЕДУ


ВИШЕГРАД – У оквиру Вишеград феста 17, сутра у 20 часова, у Дому културе Вишеград, Драмски студио Српско просвјетног и културног друштва „Просвјета“ из Вишеграда, представиће се са комадом „Свини Тод“ у режији Дејана Лекића.

„Застрашујућа прича о Бенџамину Баркеру и о томе како је постао демонски Барбарин“ је хорор сатира инспирисана Пени Дредфул серијалом „Низ бисера“ који потиче још из давних 1850-их година. Од тада, постала је урбана легенда и једна од најчитанијих и препричанијих викторијанских мелодрама свих времена.
Година је 1785., берберин Бенџамин Баркер се враћа у Лондон, након 15 година у прогнанству, са циљем да се освети корумпираном судији Турпину, због свог прогона и нељудскости учињеним њему и његовој породици. Уз помоћ шашаве локалне пекарке, госпође Ловет, која има очајничку потребу за свјежим месом за њену пекару, Свини кроз серију немилих догађаја упознаје палети разнобојних и изопачених ликова те открива застрашујућу судбину која је задесила његову породицу.

Поред режије и главне улоге, са Лекићем у представи глуме Ана Баранац, Стефан Ратковић, Анђела Којић, Анђела Јанковић, Валентина Куљанин, Филип Милићевић, Ива Стојановић и Дејана Рашевић.

Улаз на представу је бесплатан.

  1. T.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прочитајте и...

error: Content is protected !!