ВИШЕГРАД СЕ ПРЕДСТАВЉА НА САЈМУ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ


ВИШЕГРАД – Туристичка организација општине Вишеград представиће се сутра 38. Међународном сајму туризма у Београду..
На Београдском сајму, Туристичка организација Вишеград представиће се са брошуром о туристичко-културном насљеђу, смјештајним капацитетима, угоститељској понуди, затим брошуром која се односи на вјерски туризам, као и брошуром о бањском туризму.cuprija vv

Директор Туристичке организације општине Вишеград Оливера Тодоровић рекла је да је представљање Вишеграда предвиђено 20. фебруара на штанду Републике Српске, у оквиру којег ће у забавном дијелу програма наступити етно-група “Траг”.

Тодоровићева је истакла да је Вишеград путем Туристичке организације Републике Српске већ био присутан на сајмовима у Берлину, Минхену, Бриселу, а да су садашње припреме усмјерене на београдски Сајам туризма који се ове године одржава под слоганом “Где још нисте били”. На овом Сајму очекује се више од 1.100 излагача.

“Надамо се да ће Вишеград бити дестинација за туристе, који ће ове године сигурно посјетити наш град. У склопу сајамских наступа један посебан дан је резервисан за Вишеград, а то је презентација гастрономске понуде”, каже Тодоровићева.

Према њеним ријечима, туристи из Вишеграда са собом носе бројне лијепе успомене о споменицима, Андрићграду, а једна од њих се односи и на храну.

“Ове године представићемо пет вишеградских ресторана. Они ће покушати да специјалитетима привуку туристе да имају још један разлог више да посјете Вишеград”, напомиње Тодоровићева.

Тодоровићева је навела да савремени туристи могу и на својим андроид телефонима видјети што нуди Вишеград

СРНА

Прочитајте и...

error: Content is protected !!