ВЕЛИКИ ИНТЕРЕС ЗА ПРВИ ШКОЛСКИ САЈАМ


ВИШЕГРАД – У филскултурној дворани Основне школе „Вук Караџић“ у Вишеграду одржан је Први школски јесењи сајам који је, судећи по огромној посјети,  изазвао велики интeрес грађана.

На столовима су били изложени ручни и други радови ученика и њихових родитеља али и књига и других ситница и украса намјењених дјеци али и старијим као што су обојене флаше, тегле, магнети и рукотворине од папира.sajam-3-s

Професорица  Тања Јевтић Рацковић, једна од организатора ове манифестације, каже да  је њен циљ био да се подстакне рад и креативност дјеце која су се од почетка радовала да покажу шта знају и умију.

„ Други циљ је био да  се сакупи новац, који ће се заједно и у договору са ученицима употријебити за побољшање услова за одржавање наставног процеса, „ рекла је Рацковићева.

Она је додала да је веома задовољна одзивом вишеградских предузећа и установа које су помогле одржавање сајма.

????????????????????????????????????

Сличног је мишљења и професорица Сања Вуцеља која у први план истиче изврсну сарадњу између ученика, њихових родитеља и просвјетних радника кад је у питању одржавање сајма.

„ Видимо да смо одушевили Вишеграђане и нисмо се надали оволиком одзиву“, рекла је Вуцеља.

????????????????????????????????????

Појетиоци сајма могли су да купе неки сувенир или ручни рад да то плате а ако немају новац онда су им ученици даровали свој производ.

Р. ТАСИЋ

 

 

 

 

Прочитајте и...

error: Content is protected !!