„БЛ-ВОЛЕЈ“ СЛАВИО У ВИШЕГРАДУ


ВИШЕГРАД – Одбојкашице „ХЕ на Дрини“ из Вишеграда поражене су данас на свом терену, од екипе „БЛ-Волеја“ из Бања Луке, резултатом 3:0 (25:20, 25:15, 25:19), у оквиру првог кола Премијер лиге Босне и Херцеговине.

Прије ове утакмице, тренер домаћег тима Јово Сарић у најави је говорио да у Вишеград долази велики противник, који је прошле године првенство окончао на трећем мјесту на табели најјаче одбојкашке лиге БиХ.

Први сет, домаће одбојкашице су добро отвориле. Играле су боље и имале вођство од 13:10. Ипак, гошће праве преокрет и долазе до прве предности од 1:0 у сетовима.

У другом и трећем сету Бањалучанке су показале бољу игру и без великих проблема побиједиле и освојиле прве бодове у првенству.

На крају утакмице, тренер „ХЕ на Дрини“ Јово Сарић је рекао да његов тим чека тешка сезона, јер у свом саставу има само три пунољетна играча.

„Мислим да је то одлучило побједника ове утакмице. Поготово у првом сету, кад се утакмица ломила, кад су искусни гостујући играчи имали контролу. Ми смо дозволили доста грешака, које морамо да исправимо у наредном периоду,“ рекао је Сарић.

Капитен „БЛ-Волеја“ Весна Црнчевић истакла је важности данашњих бодова, иако њен тим није играо на завидном нивоу.

„Узећемо у обзир да је тек почетак сезоне, да је прво коло, а надам се бољем изадњу на сљедећим утакмицама“, додала је Црнчићева.

 

М.Т.

Прочитајте и...

error: Content is protected !!